Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejmę się pomocy przy serwerze (forum, ts3, gra, grafika)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E
K

L

A

M

A

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Witam serdecznie.

Chętnie podejmę się pomocy z mojej strony przy jakimś dobrym, poważnym i przyszłościowym serwerze Metin2.

Ze swojej strony jestem w stanie zaoferować opiekę nad:

- serwerem TS3

- serwerem gry

- forum & stroną (Administracja/Moderacja)

- fabułą / newsami / faq / poradnikami (pisanie, stylistyka, estetyka)

- reklamą (wykupienie reklam, polecenie u wielu źródeł)

Jestem otwarty również na zajęcie się sprawami typu:

- pomysł fabularny i praktyczny

- grafika serwerowa / forumowa

W gruncie rzeczy chetnie przyjmę posadę 'Community Manager' na dobrym serwerze, oczywiście nie wymagam za żadne z powyższych zapłaty pieniężnej, liczę jedynie na satysfakcję z wykonywanej pracy.

============================

Ze swojej strony dodam, że serwerami Metin2 zajmuję się już kilka lat od strony administracyjnej, podobnie jest z forami o różnych tematykach gamingowych na silnikach ip.board, phpbb, mybb.

Pełniłem funkcję administracyjne na serwerach które stoją na najwyższych szczeblach gamingu w Europie, pod względem statystycznym jak i praktyczno-oficjalnym.

Więcej informacji jestem w stanie udzielić i przedyskutować pod:

GG: 47924654

TeamSpeak3: po skontaktowaniu się na GG

PW Forum

Opublikowano

Polecam użytkownika.

Solidny człowiek, jeżeli czegoś się podejmuje zawsze wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, osoba godna polecenia, warta zaufania i poświęcenia mu uwagi.
Ambitna, elokwentna oraz pracowita.

Posiada spore zaplecze wiedzy oraz poprzednich stanowisk, śmiało moge powiedzieć, osoba godna każdego stanowiska w tej dziedzinie.

Pozdrawiam i ręczę za pana własnym "nickiem" B)

Opublikowano

Polecam gościa !

Pracowałem z nim przez chwile i nie zawiodłem się na nim :)

Jeszcze raz bardzo serdecznie POLECAM !

Chłopak wiele Potrafi !

2i29cae.png

Opublikowano

@nie polecam. Osoba ta jest nie kompetentna. Narzuca się na posadę GameMastera. Współpracowałem z Nim. Odszedł z teamu, ponieważ ustaliliśmy inną nazwę serwera, którą ustalił sponsor.

Linki z konwersacji:

klik

Osobnik, ten piszę do mnie, że szukam teamu tworząc temat na forum. A tym czasem sam szuka teamu i je tworzy.

klik

Kolejna sprawa. Osobnik piszę, że nie gra w Metina. Ale ma sporo wiedzy na ten temat? Dziwne.

klik

klik

Możemy tak sobie jeszcze powalczyć, bardzo to lubię. Trafiła kosa na kamień :D

87225705356827008866.png

Opublikowano

O proszę, ze swojej winy nie odszedłem.

7e5zm5.jpg

Nie ja myślę tylko o pieniadzach i pół konferencji na GG o cenach w IS, a reszta nawet Cię nie interesowała.

Ponadto nie odszedłem z powodu nazwy tylko z powodu waszej nocnej rozmowy na gg, która celu nie miała.

Nazwa jak to nazwa.. Powodzenia

Opublikowano

@Up. Teraz podszywamy się pod sponsora? Nie polecam tym bardziej. Nie można mu ufać!

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Teraz podszywamy się pod sponsora? Nie polecam tym bardziej. Nie można mu ufać!

To twoja rozmowa ze sponsorem, co ty człowieku za głupoty pleciesz.

krw3fx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...